Vi stödjer Solidaritetsbloggen. Du kan också göra en insats!

2007/08/09

Way Out West dag 0 - Pustervik - 9 augusti

Molotov Jive - 1/5
Glad poprock med för många inövade poser utan det lilla extra.

Voxtrot - 3/5
Glad poprock med genuina små amerikaner som konstant studsar av glädje och energi. Vackra melodier och harmonier men låtarna blir tyvärr inte så fantastiska i refrängen som versen ofta vill få oss att tro.

Jonas Game - 1/5
Hitlåten och sommarplågan "New city love" har gått varm på p3 i sommar. Detta är verkligen inte min musik och jag blev inte omvänd efter att ha sett dom live. Alldeles för lättsmält för min del.

...And you will know us by the trail of dead - 4/5
Kvällen huvudnummer börjar i kaos då vi blir uppmanade att lämna våra sittplatser i teatern och komma fram på scenen "like a big house party". Sen kickas konserten igång i rasande tempo och instrument går sönder på löpande band av musikernas hårda behandling. >>Trail of dead<< byter instrument med varandra mellan låtarna och det visar sig att dom behärskar alla instrument lika bra, förutom att sjunga då för det är falskt oavsett vem som sjunger. Mäktigast blir det när dom har två trummisar, piano, två gitarrister och roadien får ställa upp som basist. Ömsom är det helt magiskt, som när dom spelar låtar från "Source Tags and Codes" och däremellan lite för skränigt och i disharmoni. Dock är det alltid fantastiskt med två trummisar.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Powered by Blogger


Bloggtoppen.se